Optic Foliar Switch 1L

Optic Foliar Switch 1L

760  610 

SWITCH od firmy Optic Foliar je navržen tak, aby bojoval proti vzniku semen a hermafroditních květů v rostlinách.

Množství

OPTIC FOLIAR SWITCH – Optic Foliar je kanadská firma specializující se na vývoj listové výživy rostlin pro profesionální pěstitele. Uvádí na trh unikátní produkty, které zvyšují příjem živin, optimalizují metabolické funkce a pomáhají tak odemknout plný genetický potenciál rostlin nezávisle na kořenovém systému.

Optic Foliar SWITCH je unikátní produkt, který zvyšuje efektivitu indoor kultivace rostlin. Jeho funkcí je prevence hermafroditismu (tvorby samčích pylových váčků) u samičích rostlin, což je v této době velmi běžný jev u novodobých genetik pěstovaných ze semen. Optic Foliar SWITCH tento nežádoucí jev zcela eliminuje a i v případě výskytu pylových váčků naprostá většina po aplikaci uschne a opadá, aniž by kontaminovali samičí květy.

Optic Foliar SWITCH navíc stimuluje hormonální změny v rostlinách při přechodu do květu a urychluje nákvět až o 1 týden. Podporuje tak rychlejší kvetení a větší sklizeň.

Vlastnosti:

  •  prevence hermafroditismu (tvorby samčích pylových váčků na samičích rostlinách)
  •  urychluje přechod do květu

Použití:

  •  přípravek je určený k přímé aplikaci bez dalšího ředění !
  •  před použitím přidejte Optic Foliar Transport v poměru 10ml /L a namíchaný roztok aplikujte nejpozději do 30ti minut !!!
  •  aplikaci provádějte 7. a 17. den květu (“po přepnutí”)
  •  postřik směřujte výhradně na vrchní stranu listů
  •  aplikujte za světla (přípravek transport eliminuje riziko popálení rostlin)

Pro maximální efektivitu postřiku a úsporu aplikovaného roztoku použijte ruční mlhovací pistoli MINI Fogger Spray Gun, která dokonale pokryje celý povrch listů rostlin a zároveň sníží spotřebu na zhruba 50ml/ m2 !

Hmotnost 1 kg
0

TOP